Forms Pro Unable to Send Survey

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-804295%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20Pro%20Unable%20to%20Send%20Survey%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-804295%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20MS%20Community!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHope%20you%20are%20all%20well.%20I%20have%20been%20trying%20to%20send%20a%20survey%2C%20and%20although%20I%20get%20a%20successful%20message%2C%20the%20survey%20does%20not%20send%2C%20and%20the%20best%20part%20is%20that%200%20Email%20Invites%20Sent%20shows%2C%20even%20though%20we%20have%20tried%20this%20several%20times.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThen%20we%20tried%20to%20manually%20complete%20the%20survey%2C%20and%20it%20went%20through%2C%20we%20got%20an%20email%20notification%2C%20but%20the%20result%20isn't%20showing%20up.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnother%20issue%2C%20If%20I%20switch%20from%20Chrome%20to%20Edge%2C%20I%20can%20see%20Shared%20Surveys%2C%20but%20do%20not%20see%20them%20in%20Chrome.%20Not%20sure%20what%20is%20going%20on%2C%20as%20we%20wanted%20to%20make%20the%20upgrade%20to%20Forms%20Pro%20from%20the%20trial%20today%2C%20but%20have%20now%20hit%20a%20few%20roadblocks%20which%20is%20going%20to%20make%20it%20a%20challenge%20to%20get%20approval%20for.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAppreciate%20any%20feedback%2C%20so%20we%20can%20proceed%20with%20the%20upgrade%26nbsp%3B%3CIMG%20class%3D%22lia-deferred-image%20lia-image-emoji%22%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Fhtml%2Fimages%2Femoticons%2Fsmile_40x40.gif%22%20alt%3D%22%3Asmile%3A%22%20title%3D%22%3Asmile%3A%22%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-804295%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Frequent Visitor

Hello MS Community!

 

Hope you are all well. I have been trying to send a survey, and although I get a successful message, the survey does not send, and the best part is that 0 Email Invites Sent shows, even though we have tried this several times. 

 

Then we tried to manually complete the survey, and it went through, we got an email notification, but the result isn't showing up.

 

Another issue, If I switch from Chrome to Edge, I can see Shared Surveys, but do not see them in Chrome. Not sure what is going on, as we wanted to make the upgrade to Forms Pro from the trial today, but have now hit a few roadblocks which is going to make it a challenge to get approval for.

 

Appreciate any feedback, so we can proceed with the upgrade :smile:

0 Replies