Forms pro getting "This form doesn't exist" after submission

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1403450%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20pro%20getting%20%22This%20form%20doesn't%20exist%22%20after%20submission%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1403450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20number%20of%20forms%20pro%20forms%20running%2C%20when%20a%20user%20submits%20the%20form%20they%20get%20this%20message%22%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Forms%20Pro%20error.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F193134i3FC567A570B16DC9%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Forms%20Pro%20error.JPG%22%20alt%3D%22Forms%20Pro%20error.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20forms%20were%20created%20by%20copying%20earlier%20forms%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20forms%20do%20work%2C%20there%20is%20no%20end%20date%20and%20the%20submission%20data%20does%20come%20thru%3C%2FP%3E%3CP%3EHow%20do%20I%20get%20these%20forms%20to%20go%20to%20the%20thank%20you%20message%20rather%20than%20%22this%20form%20does%20not%20exist%22%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3EBill%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1403450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Frequent Visitor

I have a number of forms pro forms running, when a user submits the form they get this message"

Forms Pro error.JPG

The forms were created by copying earlier forms

The forms do work, there is no end date and the submission data does come thru

How do I get these forms to go to the thank you message rather than "this form does not exist"?

Thanks

Bill

0 Replies