Forms Poll not Sending During a Teams Meeting

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1317038%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20Poll%20not%20Sending%20During%20a%20Teams%20Meeting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1317038%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20everyone%20%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20Forms%20Poll%20won't%20send%20to%20my%20meeting%20chat%20during%20a%20meeting.%26nbsp%3B%20It%20actually%20doesn't%20show%20up%20anywhere.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20providing%20my%20staff%20with%20PD%20and%20I%20want%20to%20make%20the%20PD%20more%20interactive%20with%20poll%20questions%2C%20but%20the%20poll%20doesn't%20show%20up%20when%20I%20hit%20%22send.%22%20I%20would%20like%20it%20to%20show%20up%20in%20the%20chat%2C%20but%20it%20doesn't%20even%20show%20up%20in%20the%20channel%20posts%20outside%20of%20the%20meeting%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20meeting%20is%20in%20a%20specific%20channel%20and%20I%20can%20create%20the%20poll%2C%20but%20when%20I%20hit%20send%20%3CSTRONG%3Enothing%3C%2FSTRONG%3E%20happens%20and%20no%20one%20(not%20even%20myself)%20can%20see%20the%20poll.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20try%20this%20on%20another%20personal%20channel%20during%20a%20pretend%20meeting%20it%20works%20fine.%26nbsp%3B%20Is%20there%20something%20wrong%20with%20my%20work%20channel%20or%20does%20anyone%20know%20how%20I%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1317038%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EChannel%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPoll%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1406892%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Forms%20Poll%20not%20Sending%20During%20a%20Teams%20Meeting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1406892%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20am%20having%20the%20exact%20same%20problem.%20I%20did%20a%20poll%20in%20a%20chat%20and%20it%20just%20disappeared.%20All%20it%20said%20was%20My%20User%20Name%20added%20forms%20to%20the%20chat.....no%20quiz%2C%20no%20poll%2C%20nothing.%20I%20don't%20get%20it.%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1422568%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Forms%20Poll%20not%20Sending%20During%20a%20Teams%20Meeting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1422568%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F346952%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40i_hate_microsoft%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAlso%20having%20the%20same%20problem.%20Ever%20figure%20it%20out%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1423150%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Forms%20Poll%20not%20Sending%20During%20a%20Teams%20Meeting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1423150%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F626862%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40TaylorHutch%3C%2FA%3E%26nbsp%3BMe%20too.%26nbsp%3B%20Is%20there%20a%20resolve%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Hi everyone ,

My Forms Poll won't send to my meeting chat during a meeting.  It actually doesn't show up anywhere. 

 

I am providing my staff with PD and I want to make the PD more interactive with poll questions, but the poll doesn't show up when I hit "send." I would like it to show up in the chat, but it doesn't even show up in the channel posts outside of the meeting

 

The meeting is in a specific channel and I can create the poll, but when I hit send nothing happens and no one (not even myself) can see the poll. 

 

If I try this on another personal channel during a pretend meeting it works fine.  Is there something wrong with my work channel or does anyone know how I fix this?

 

Thank you!

3 Replies
Highlighted
I am having the exact same problem. I did a poll in a chat and it just disappeared. All it said was My User Name added forms to the chat.....no quiz, no poll, nothing. I don't get it.
Highlighted

@i_hate_microsoft 

 

Also having the same problem. Ever figure it out?

Highlighted

@TaylorHutch Me too.  Is there a resolve?