Forms: Moved a form to group, email notifications now don't work.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-558314%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%3A%20Moved%20a%20form%20to%20group%2C%20email%20notifications%20now%20don't%20work.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-558314%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20recently%20moved%20a%20form%20to%20a%20group.%20Now%20when%20someone%20responds%20it%20seems%20that%20no%20email%20notification%20is%20taking%20place%2C%20even%20though%20the%20box%20is%20still%20ticked%20do%20so.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20would%20have%20assumed%20that%20everyone%20in%20the%20group%20would%20have%20started%20getting%20an%20email%20response%20now%20it%20belonged%20to%20the%20group%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20as%20it%20appears%2C%20no%20one%20at%20all%20is%20getting%20an%20email%20to%20notify.%3C%2FP%3E%3CP%3EIt's%20also%20not%20sending%20an%20email%20to%20the%20group%20-%20no%20notification%20is%20sent%20at%20all%20from%20what%20I%20can%20see.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20anyone%20able%20to%20help%20with%20this%20please%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-558314%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Established Member

Hi 

I have recently moved a form to a group. Now when someone responds it seems that no email notification is taking place, even though the box is still ticked do so.

I would have assumed that everyone in the group would have started getting an email response now it belonged to the group?

But as it appears, no one at all is getting an email to notify.

It's also not sending an email to the group - no notification is sent at all from what I can see. 

Is anyone able to help with this please?

0 Replies