Home

Form link won't open on iPhone

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-804401%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForm%20link%20won't%20open%20on%20iPhone%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-804401%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20created%20a%20form%2C%20which%20works%20fine%20on%20my%20Desktop%20on%20multiple%20browsers.%26nbsp%3B%20I%20share%20the%20link%20via%20email.%26nbsp%3B%20When%20trying%20to%20open%20the%20link%20the%20form%20won't%20open.%26nbsp%3B%20Brings%20me%20to%20the%20Forms%20page%20but%20it%20just%20sits%20there%20spinning.%26nbsp%3B%20If%20I%20go%20to%20forms.office.com%20and%20login%2C%20when%20prompted%2C%20and%20then%20go%20to%20the%20link%20it%20brings%20me%20to%20the%20form%20and%20it%20loads%20just%20fine%20from%20my%20phone.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EIt%20appears%20as%20if%2C%20on%20an%20iPhone%2C%20haven't%20tested%20others%2C%20that%20when%20opening%20a%20shared%20link%20it%20isn't%20redirecting%20the%20user%20to%20login%20first.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20is%20all%20being%20done%20through%20my%20companies%20Office%20365%20account.%26nbsp%3B%20When%20I%20do%20have%20to%20login%2C%20and%20I%20am%20redirected%20appropriately%20to%20do%20so%2C%20it%20brings%20me%20to%20my%20companies%20sign%20in%20page%20or%20allows%20me%20to%20choose%20my%20company%20login%20that%20is%20cached.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20is%20appreciated.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-804401%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eiphone%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Elinks%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMobile%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Visitor

I have created a form, which works fine on my Desktop on multiple browsers.  I share the link via email.  When trying to open the link the form won't open.  Brings me to the Forms page but it just sits there spinning.  If I go to forms.office.com and login, when prompted, and then go to the link it brings me to the form and it loads just fine from my phone.


It appears as if, on an iPhone, haven't tested others, that when opening a shared link it isn't redirecting the user to login first.

 

This is all being done through my companies Office 365 account.  When I do have to login, and I am redirected appropriately to do so, it brings me to my companies sign in page or allows me to choose my company login that is cached.

 

Any help is appreciated.

Related Conversations
WVD On/Off based on activity
Adam Black in Windows Virtual Desktop on
0 Replies
Custom Link to a call with a certain Person in Teams
JoDee35 in Microsoft Teams on
8 Replies
Using Microsoft Teams to Place a Call
Jeff Harlow in Microsoft Teams on
4 Replies
How can I delete a quick form in teams???
Nigel_Christian in Microsoft Teams on
3 Replies
New Feature: Edge | Phone and other devices
HotCakeX in Discussions on
4 Replies