Deleted questions in a copied form still showing in results

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-896662%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDeleted%20questions%20in%20a%20copied%20form%20still%20showing%20in%20results%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-896662%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20copied%20a%20form%20which%20I%20used%20in%20the%20past%20and%20deleted%20some%20of%20the%20questions.%20I%20also%20added%20some%20new%20questions%20again.%20When%20I%20was%20done%20creating%20the%20form%20I%20filled%20in%20one%20to%20try%20the%20results%20section.%20In%20the%20exported%20excel%20form%20all%20the%20questions%2C%20including%20the%20deleted%2C%20are%20now%20showing.%20The%20deleted%20questions%20just%20show%20up%20without%20results.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20someone%20else%20experienced%20this%20problem%20aswell%20or%20is%20it%20a%20known%20bug%3F%20If%20not%20please%20pass%20this%20on%20to%20the%20developing%20team.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-896662%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EResults%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Hi All,

 

I copied a form which I used in the past and deleted some of the questions. I also added some new questions again. When I was done creating the form I filled in one to try the results section. In the exported excel form all the questions, including the deleted, are now showing. The deleted questions just show up without results.

 

Has someone else experienced this problem aswell or is it a known bug? If not please pass this on to the developing team.

0 Replies