Can't select a chained survey to navigate users to

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1669376%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan't%20select%20a%20chained%20survey%20to%20navigate%20users%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1669376%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EHello%2C%20I've%20created%20a%20form%20to%20navigate%20users%20to%20a%20specific%20chained%20survey%20based%20on%20their%20response.%20Last%20Friday%2C%20I%20noticed%20chained%20survey%20options%20weren't%20showing%20properly%2C%20this%20is%20happening%20across%20all%20of%20my%20forms.%20Is%20this%20happening%20to%20anyone%20else%3F%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Branching%20Not%20Working%20-%209.14.2020.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F218396iFBCE1584C2314202%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22Branching%20Not%20Working%20-%209.14.2020.png%22%20alt%3D%22Branching%20Not%20Working%20-%209.14.2020.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1669376%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Visitor

Hello, I've created a form to navigate users to a specific chained survey based on their response. Last Friday, I noticed chained survey options weren't showing properly, this is happening across all of my forms. Is this happening to anyone else?Branching Not Working - 9.14.2020.png

0 Replies