Although i chose my primary language "Arabic" for a form it still starts in in English at first.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1136528%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAlthough%20i%20chose%20my%20primary%20language%20%22Arabic%22%20for%20a%20form%20it%20still%20starts%20in%20in%20English%20at%20first.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1136528%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAlthough%20i%20chose%20my%20primary%20language%20%22Arabic%22%20for%20a%20multilingual%20form%20it%20still%20starts%20in%20in%20English%20at%20first.%3CBR%20%2F%3Eis%20this%20a%20bug%20in%20the%20software%20or%20i%20missed%20something%20to%20do%3F!%3CBR%20%2F%3Ethis%20is%20the%20form%20link%3A%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fforms.office.com%2FPages%2FResponsePage.aspx%3Fid%3DKp0-u0Y7dUaC5uzJSu88ev76phwpXNdAs0N9nAP6wehUQTZKNDc3VVAxM0FIN1hXRjZEWTA2TERGMi4u%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fforms.office.com%2FPages%2FResponsePage.aspx%3Fid%3DKp0-u0Y7dUaC5uzJSu88ev76phwpXNdAs0N9nAP6wehUQTZKNDc3VVAxM0FIN1hXRjZEWTA2TERGMi4u%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1136528%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1136546%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Although%20i%20chose%20my%20primary%20language%20%22Arabic%22%20for%20a%20form%20it%20still%20starts%20in%20in%20English%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1136546%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F536730%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40AymanSaleh%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20get%20Arabic%20when%20I%20open%20the%20form.%20It%20shows%20it%20as%20the%20primary%20language.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F167835i2F3F4DE4A99AE744%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'd%20say%20it's%20working%20as%20expected.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%3C%2FP%3E%3CP%3EDamien%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1136573%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Although%20i%20chose%20my%20primary%20language%20%22Arabic%22%20for%20a%20form%20it%20still%20starts%20in%20in%20English%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1136573%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20agreed%20with%20%40Damien_Rosario%2C%20it's%20in%20Arabic%20for%20me%20too.%20What%20language%20do%20you%20have%20set%20on%20your%20browser%3F%20If%20you%20have%20it%20as%20English%20United%20States%20then%20that%20might%20explain%20why%20you%20see%20it%20differently%20when%20you%20look%20at%20it.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Although i chose my primary language "Arabic" for a multilingual form it still starts in in English at first.
is this a bug in the software or i missed something to do?!
this is the form link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Kp0-u0Y7dUaC5uzJSu88ev76phwpXNdAs0N9nAP6wehUQTZK...

2 Replies

Hi @AymanSaleh 

 

I get Arabic when I open the form. It shows it as the primary language.

 

clipboard_image_0.png

 

I'd say it's working as expected.

 

Cheers

Damien

I agreed with @Damien_Rosario, it's in Arabic for me too. What language do you have set on your browser? If you have it as English United States then that might explain why you see it differently when you look at it.