ATP Onboard fails

New Contributor

Here is the log

It fails everytime with directory not found error

 

@Eli Ofek 

 

 

[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i001: Burn v3.11.2.4516, Windows v10.0 (Build 20348: Service Pack 0), path: C:\Windows\Temp\{25D777D8-98D7-486B-9CD5-3E51FF2696EC}\.cr\Azure ATP Sensor Setup.exe
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Initializing hidden variable 'AccessKey'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Initializing hidden variable 'ProxyConfiguration'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Initializing hidden variable 'ProxyUserPassword'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Initializing string variable 'NetFrameworkCommandLineArguments' to value '/passive /showrmui'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i009: Command Line: '"-burn.clean.room=C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\Azure ATP Sensor Setup.exe" -burn.filehandle.attached=680 -burn.filehandle.self=672 /quiet NetFrameworkCommandLineArguments=/q AccessKey=*****'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Setting string variable 'WixBundleOriginalSource' to value 'C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\Azure ATP Sensor Setup.exe'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Setting string variable 'WixBundleOriginalSourceFolder' to value 'C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:44]i000: Setting string variable 'WixBundleLog' to value 'C:\Users\username\AppData\Local\Temp\Azure Advanced Threat Protection Sensor_20220915100544.log'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:45]i000: Setting string variable 'WixBundleName' to value 'Azure Advanced Threat Protection Sensor'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:45]i000: Setting string variable 'WixBundleManufacturer' to value 'Microsoft Corporation'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:45]i000: Loading managed bootstrapper application.
[0408:0510][2022-09-15T10:05:46]i000: Creating BA thread to run asynchronously.
[0408:0510][2022-09-15T10:05:51]i100: Detect begin, 5 packages
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: 2022-09-15 08:05:51.9905 Debug DeploymentModel DetectDeploymentAction DetectBegin [\[]Installed=False[\]]
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Registry key not found. Key = 'SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\Packages\Package_1_for_KB4019990~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.2'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Setting numeric variable 'Kb4019990Windows2008R2Exists' to value 0
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Registry key not found. Key = 'SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\Packages\Package_1_for_KB4019990~31bf3856ad364e35~amd64~~6.2.1.1'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Setting numeric variable 'Kb4019990Windows2012Exists' to value 0
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Setting string variable 'NetFrameworkRegistryValue' to value '528449'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Setting string variable 'ServerLevelsServerCoreRegistryValue' to value '1'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i000: Registry value not found. Key = 'SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Server\ServerLevels', Value = 'Server-Gui-Shell'
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i052: Condition 'Kb4019990Windows2008R2Exists' evaluates to false.
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i052: Condition 'Kb4019990Windows2012Exists' evaluates to false.
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i052: Condition 'NetFrameworkRegistryValue >= 460798' evaluates to true.
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i052: Condition 'NetFrameworkRegistryValue >= 460798' evaluates to true.
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i101: Detected package: Kb4019990Windows2008R2Package, state: Absent, cached: None
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i101: Detected package: Kb4019990Windows2012Package, state: Absent, cached: None
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i101: Detected package: NetFrameworkPackageServer, state: Present, cached: None
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i101: Detected package: NetFrameworkPackageServerCore, state: Present, cached: None
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i101: Detected package: MsiPackage, state: Absent, cached: None
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i199: Detect complete, result: 0x0
[0408:0420][2022-09-15T10:05:52]i000: 2022-09-15 08:05:52.0530 Debug DeploymentModel .ctor [\[]DeploymentAction=Install[\]]
[0408:0420][2022-09-15T10:05:52]i000: 2022-09-15 08:05:52.3186 Debug DeploymentModel .ctor [\[]IsAfterRestartAndConfigured=False[\]]
[0408:0420][2022-09-15T10:05:52]i000: 2022-09-15 08:05:52.8186 Error DeploymentManager Run InstallationPath is invalid [\[]directoryState=NotEmpty[\]]
[0408:0420][2022-09-15T10:05:52]i000: 2022-09-15 08:05:52.8186 Debug SensorBootstrapperApplication Run Engine.Quit [\[]deploymentResultStatus=1602 isRestartRequired=False[\]]
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i500: Shutting down, exit code: 0x642
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: Kb4019990Windows2008R2Exists = 0
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: Kb4019990Windows2012Exists = 0
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: NetFrameworkCommandLineArguments = /passive /showrmui
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: NetFrameworkRegistryValue = 528449
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: RebootPending = 0
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: ServerLevelsServerCoreRegistryValue = 1
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleAction = 5
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleElevated = 1
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleLog = C:\Users\username\AppData\Local\Temp\Azure Advanced Threat Protection Sensor_20220915100544.log
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleManufacturer = Microsoft Corporation
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleName = Azure Advanced Threat Protection Sensor
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleOriginalSource = C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\Azure ATP Sensor Setup.exe
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleOriginalSourceFolder = C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleProviderKey = {77593346-c302-4c18-a373-59383a67f466}
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleSourceProcessFolder = C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleSourceProcessPath = C:\Program Files\Azure ATP Sensor Setup\Azure ATP Sensor Setup.exe
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleTag =
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleUILevel = 2
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i410: Variable: WixBundleVersion = 2.190.15710.46992
[0408:0510][2022-09-15T10:05:52]i007: Exit code: 0x642, restarting: No

2 Replies
It's not that the directory not found, it's that it already exist and has files in it.
contact support to get help cleaning any previous installations leftovers.
Thanks :)

I did a uninstall and tried it again :)