Bookings Page Embed using Sharepoint iFrame is not visible to others

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2415877%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBookings%20Page%20Embed%20using%20Sharepoint%20iFrame%20is%20not%20visible%20to%20others%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2415877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3Ewe%20set%20up%20a%20system%20to%20book%20Hot%20Desks%20using%20Microsoft%20Bookings.%20We%20then%20wanted%20to%20embed%20the%20Booking%20System%20onto%20our%20Sharepoint%20news%20site%20for%20staff.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20built%20the%20page%20and%20using%20the%20iFrame%20code%20from%20the%20Booking%20page%2C%20I%20pasted%20it%20into%20web%20page%20using%20Embed.%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EAt%20first%2C%20it%20told%20me%20I%20did%20not%20have%20permission%20to%20add%20an%20embed%20from%20this%20site%2C%20so%20I%20went%20to%20Site%20Permissions%20and%20added%20outlook.office365.com%20using%20this%20option%3A%20%22Allow%20contributors%20to%20insert%20iframes%20only%20from%20the%20following%20domains.%22%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EFollowing%20that%2C%20I%20was%20able%20to%20successfully%20add%20it%20to%20the%20page.%20Everything%20was%20looking%20good%20on%20my%20end%20(I%20could%20see%20the%20iFrame)%20so%20I%20published%20the%20page%20and%20sent%20it%20companywide.%20However%2C%20everyone%20that%20clicks%20on%20it%20sees%20this%20(see%20attachment)%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CBR%20%2F%3E%3CP%3EAny%20idea%20what%20is%20wrong%3F%3C%2FP%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2415877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hi all,

we set up a system to book Hot Desks using Microsoft Bookings. We then wanted to embed the Booking System onto our Sharepoint news site for staff.

 

I built the page and using the iFrame code from the Booking page, I pasted it into web page using Embed.

 
At first, it told me I did not have permission to add an embed from this site, so I went to Site Permissions and added outlook.office365.com using this option: "Allow contributors to insert iframes only from the following domains."
 
Following that, I was able to successfully add it to the page. Everything was looking good on my end (I could see the iFrame) so I published the page and sent it companywide. However, everyone that clicks on it sees this (see attachment)

Any idea what is wrong?

0 Replies