Bookings email confirmation doesn't show the logo

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570997%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBookings%20email%20confirmation%20doesn't%20show%20the%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570997%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20just%20finished%20to%20setup%20Bookings%20for%20my%20business%20and%20everything%20works%20fine%2C%20but%20in%20the%20confirmation%20emails%20the%20company%20logo%20doesn't%20show%20up.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22Screenshot%202020-08-06%20at%2017.57.01.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F210653i1AE9464BA92D76CC%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Screenshot%202020-08-06%20at%2017.57.01.png%22%20alt%3D%22Screenshot%202020-08-06%20at%2017.57.01.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20correctly%20uploaded%20the%20logo%20in%20the%20proper%20section%2C%20in%20fact%2C%20is%20visible%20on%20the%20booking%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20advice%20on%20how%20to%20solve%20the%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1570997%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ebookings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1644571%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bookings%20email%20confirmation%20doesn't%20show%20the%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1644571%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI'm%20having%20the%20exact%20same%20issue.%20Have%20tried%20different%20sizes%20with%20no%20success.%20hopefully%20a%20solution%20soon!%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1645099%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Bookings%20email%20confirmation%20doesn't%20show%20the%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1645099%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAfter%20a%20little%20more%20testing%20it%20looks%20like%20the%20logo%20does%20appear%20in%20some%20applications%20on%20some%20devices.%20However%2C%20even%20a%20hires%20image%20appears%20pixelated.%20The%20logo%20is%20visible%20on%20my%20iPhone%20and%20iPad%20in%20the%20Mail%20app.%20It%20is%20also%20visible%20on%20my%20iMac%20in%20the%20Outlook%2C%20but%20not%20visible%20on%20the%20iMac%20in%20the%20Mail%20app.%20Still%20looking%20for%20a%20reason.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi,

I've just finished to setup Bookings for my business and everything works fine, but in the confirmation emails the company logo doesn't show up.

 

 

Screenshot 2020-08-06 at 17.57.01.png

 

 

I've correctly uploaded the logo in the proper section, in fact, is visible on the booking page.

Any advice on how to solve the issue?

 

Thanks.

2 Replies
I'm having the exact same issue. Have tried different sizes with no success. hopefully a solution soon!
After a little more testing it looks like the logo does appear in some applications on some devices. However, even a hires image appears pixelated. The logo is visible on my iPhone and iPad in the Mail app. It is also visible on my iMac in the Outlook, but not visible on the iMac in the Mail app. Still looking for a reason.