Visio Online form data strange behavior

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-416161%22%20slang%3D%22en-US%22%3EVisio%20Online%20form%20data%20strange%20behavior%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-416161%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20Visio%20diagram%20connected%20to%20an%20external%20data%20source%20(SharePoint%20List).%20In%20the%20desktop%20version%2C%20the%20form%20data%20window%20are%20showing%20correct%20values%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EProcess%20number%3A%201%3C%2FP%3E%3CP%3EOwner%3A%26nbsp%3BMaggie%20W%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%2C%20when%20I%20view%20the%20form%20data%20i%20Visio%20Online%2C%20the%20form%20data%20is%20incorrect.%20It%20shows%20values%20like%20this%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EProcess%20number%3A%20Maggie%20W%3C%2FP%3E%3CP%3EOwner%3A%201%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20seems%20that%20the%20label%20and%20value%20are%20switched%20for%20some%20reason.%20Have%20anyone%20encountered%20the%20same%20strange%20behavior%20and%20do%20you%20have%20a%20solution%20for%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%2F%2FMaggan%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-416161%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EVisio%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-416228%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Visio%20Online%20form%20data%20strange%20behavior%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-416228%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CBLOCKQUOTE%3E%3CP%3E%3CEM%3E%3CSTRONG%3Ewelcome%20to%20Django%3C%2FSTRONG%3E%20%3C%2FEM%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F55998%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Maggan%20W%C3%A5hlin%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FBLOCKQUOTE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Contributor

Hi,

 

I have a Visio diagram connected to an external data source (SharePoint List). In the desktop version, the form data window are showing correct values:

 

Process number: 1

Owner: Maggie W

 

However, when I view the form data i Visio Online, the form data is incorrect. It shows values like this:

 

Process number: Maggie W

Owner: 1

 

It seems that the label and value are switched for some reason. Have anyone encountered the same strange behavior and do you have a solution for this?

 

//Maggan

1 Reply

welcome to Django @Maggan Wåhlin