dkim error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1674531%22%20slang%3D%22en-US%22%3Edkim%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1674531%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHas%20any%20one%20had%20this%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EWhen%20attempting%20to%20enable%20DKIM%20on%20domains%20get%20error%20when%20enable%20Request%3A%20%2Fapi%2FDkimSigningConfig%20Status%20code%3A%20500%20Exception%3A%20System.Exception%20Exception%20message%3A%20Error%20publishing%20public%20key%20TXT%20record.%20Config%20was%20not%20created.%20Please%20try%20again.%20Diagnostic%20information%3A%20%7BVersion%3A17.00.5314.006%2CEnvironment%3AWEUPROD%2CDeploymentId%3A0a223fef05be473ab4121e91b5b16715%2CInstanceId%3AWebRole_IN_4%2CSID%3A5599f39c-0fbc-4b82-8f7a-86ae88db9f10%2CCID%3Abd987216-88a1-4380-98a5-2eec65bc1b53%7D%20Time%3A%202020-09-16T15%3A03%3A05.7483006Z%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1674531%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Has any one had this 

 

When attempting to enable DKIM on domains get error when enable Request: /api/DkimSigningConfig Status code: 500 Exception: System.Exception Exception message: Error publishing public key TXT record. Config was not created. Please try again. Diagnostic information: {Version:17.00.5314.006,Environment:WEUPROD,DeploymentId:0a223fef05be473ab4121e91b5b16715,InstanceId:WebRole_IN_4,SID:5599f39c-0fbc-4b82-8f7a-86ae88db9f10,CID:bd987216-88a1-4380-98a5-2eec65bc1b53} Time: 2020-09-16T15:03:05.7483006Z 

1 Reply

@gssltduk 

Can you check your tenant service health? If everything looks good, you need to open a support ticket with Microsoft. I've seen it before for some of my clients and Microsoft support will fix it for you.