Can't download Defender package from MS 365 Defender portal

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3300212%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan't%20download%20Defender%20package%20from%20MS%20365%20Defender%20portal%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3300212%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20download%20the%20Defender%20package%20but%20I'm%20getting%20stuck%20at%20the%20first%20step%3A%3C%2FP%3E%3CPRE%3EIn%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsecurity.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3EMicrosoft%20365%20Defender%3C%2FA%3E%2C%20navigate%20to%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSTRONG%3ESettings%20%26gt%3B%20Endpoints%20%26gt%3B%20Onboarding%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FPRE%3E%3CP%3EWhen%20I%20go%20%3CSTRONG%3ESettings%20%26gt%3B%20Endpoints%3C%2FSTRONG%3E%2C%20I%20see%20%22Initializing%20page...%22%20at%20the%20top%2C%20but%20then%20it%20disappears%20and%20I%20get%20a%20totally%20blank%20page%20with%20a%20URL%20of%26nbsp%3B%3CSTRONG%3Esecurity.microsoft.com%2Fpreferences2%2Fgeneral%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20got%20a%20MS%20Defender%20for%20Endpoint%20P1%20license%20assigned%20to%20me%2C%20and%20I'm%20an%20admin.%20So%20not%20sure%20why%20that%20page%20isn't%20populating%20properly.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20have%20any%20ideas%20I%20can%20try%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3300212%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Defender%20for%20Endpoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi all,

 

I'm trying to download the Defender package but I'm getting stuck at the first step:

In Microsoft 365 Defender, navigate to Settings > Endpoints > Onboarding

When I go Settings > Endpoints, I see "Initializing page..." at the top, but then it disappears and I get a totally blank page with a URL of security.microsoft.com/preferences2/general

I've got a MS Defender for Endpoint P1 license assigned to me, and I'm an admin. So not sure why that page isn't populating properly.

 

Anyone have any ideas I can try?

0 Replies