Edge Enterprise Site List Issue with Edge

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2782703%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20Enterprise%20Site%20List%20Issue%20with%20Edge%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2782703%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20had%20a%20previous%20deployment%20of%20the%20Edge%20Enterprise%20Site%20List%20(Win32%20app)%20that%20we%20made%20an%20update%20to%20(removed%20a%20couple%20of%20sites%20from%20the%20XML%20file)%20and%20now%20the%20Intune%20deployment%20has%20failed%20for%20all%20machines.%20The%20app%20copies%20the%20latest%20XML%20file%20to%20the%20c%3A%5Cprogram%20files%5Cedge%5C%20folder%20where%20Intune%20then%20looks%20for%20the%20XML%20to%20apply%20to%20Edge.%20I%20kept%20a%20copy%20of%20the%20old%20.intunewin%20file%20and%20uploaded%20it%20back%20to%20the%20existing%20deployment%20with%20no%20success.%20I%20finally%20tried%20deleting%20and%20recreating%20the%20deployment%20from%20scratch%2C%20however%20the%20deployment%20still%20fails.%20Please%20help%20us%20determine%20the%20cause%20of%20the%20failure.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

We had a previous deployment of the Edge Enterprise Site List (Win32 app) that we made an update to (removed a couple of sites from the XML file) and now the Intune deployment has failed for all machines. The app copies the latest XML file to the c:\program files\edge\ folder where Intune then looks for the XML to apply to Edge. I kept a copy of the old .intunewin file and uploaded it back to the existing deployment with no success. I finally tried deleting and recreating the deployment from scratch, however the deployment still fails. Please help us determine the cause of the failure.

0 Replies