Anna AI:n ideoida AI-käyttötapauksia asiakkaallesi
Published Jan 05 2024 05:48 AM 1,492 Views

Generatiivista tekoälyä voi hyödyntää monin tavoin ideoinnissa, koska se on nimensä mukaisesti on hyvä keksimään asioita, kunhan sille annetaan riittävästi kontekstia. Miksi emme kokeilisi käyttää AI:ta tukiälynä myös AI:n myynnissä? Microsoft tarjoaa kumppaneilleen (ja miksei myös asiakkailleen) helppokäyttöisen AI Use Cases -palvelun, jossa voi luoda AI-käyttötapauksia organisaation verkkosivun julkisen tiedon perusteella. Palvelussa on 13 kategoriaa, joihin pyritään ensin löytämään informaatiota, joista syntyy konteksti, jonka perusteella luodaan ehdotuksia tekoälyn käytön hyödyntämisestä ko. organisaatiossa. Simple!

 

AI Use Cases -palvelu sijaitsee osoitteessa: https://azureopenaiusecases.azurewebsites.net/ 

 

Käyttäjä syöttää verkkosivuston osoitteen tai jonkun alla olevan sivun vaikkapa https://www.mustigroup.com/fi/tietoa-meista/ ja painaa Extract Profile, jolloin Azure OpenAi alkaa kerätä informaatiota sivulta ja muodostaa organisaatioprofiilin.

 

Seuraavaksi painetaan Generate Use Cases -painiketta, jolloin tekoäly luo valmiin asiakaskirjepohjan, joka sisältää muutaman Azure OpenAI -käyttötapauksen. 

 

Tämän pohjan voi kopioida ja muokata siitä sopivan sähköpostin tai käyttää muuten vain ideoinnin pohjana.

 

VesaMattiPaananen_0-1704462283461.png

 

 

 

 

Version history
Last update:
‎Jan 05 2024 05:50 AM
Updated by: