Home

Vision AI Dev Kit solidifies after launch

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-860131%22%20slang%3D%22ja-JP%22%3EVision%20AI%20Dev%20Kit%20solidifies%20after%20launch%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-860131%22%20slang%3D%22ja-JP%22%3E%3CP%3EI%20started%20the%20VisionAIDevekitGetStarted%20module%20in%20the%20Vision%20AI%20Dev%20Kit.%20However%2C%20the%20operation%20does%20not%20proceed.%20%3CBR%20%2F%3E%20If%20you%20check%20the%20log%20with%20docker%20with%20the%20following%20command%2C%20it%20is%20fixed%20in%20the%20following%20place.%20%3CBR%20%2F%3E%20I%20want%20to%20know%20how%20to%20deal%20with%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3Ecommand%3A%3CBR%20%2F%3Edocker%20logs%20AIVisionDevKitGetStartedModule%3CBR%20%2F%3Eresult%3A%20%3CBR%20%2F%3E%20iotccsdk-INFO-ipcprovider-connect%3A%20263-API%3A%20%3CA%20href%3D%22http%3A%2F%2F172.17.0.1%3A1080%2Flogin%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttp%3A%2F%2F172.17.0.1%3A1080%2Flogin%3C%2FA%3E%20data%3A%20%7B'username'%3A%20'admin'%2C%20'%20userpwd'%3A%20'admin'%7D%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-860131%22%20slang%3D%22ja-JP%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIoT%20Edge%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPython%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EVision%20AI%20Dev%20Kit%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EVisionAIDevekitGetStarted%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-861999%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Dev%20Kit%20solidifies%20after%20launch%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-861999%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHave%20you%20tried%20running%20through%20OOBE%20%2F%20device%20setup%3F%20The%20VisionAIDevkitGetStarted%20module%20should%20work%20after%20it%20downloads%20from%20Azure%20in%20OOBE.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-879973%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Vision%20AI%20Dev%20Kit%20solidifies%20after%20launch%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-879973%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAlso%20in%20adb%20shell%2C%20try%20to%20the%20command%20docker%20ps%20to%20check%20on%20status%20of%20the%20modules.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

I started the VisionAIDevekitGetStarted module in the Vision AI Dev Kit. However, the operation does not proceed.
If you check the log with docker with the following command, it is fixed in the following place.
I want to know how to deal with it.

command:
docker logs AIVisionDevKitGetStartedModule
result:
iotccsdk-INFO-ipcprovider-connect: 263-API: http://172.17.0.1:1080/login data: {'username': 'admin', 'userpwd': 'admin'}

2 Replies
Highlighted
Have you tried running through OOBE / device setup? The VisionAIDevkitGetStarted module should work after it downloads from Azure in OOBE.
Highlighted
Also in adb shell, try to the command docker ps to check on status of the modules.