Request error message when open ecp from Edge Chromium or Google Chrom

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1849107%22%20slang%3D%22de-DE%22%3ERequest%20error%20message%20when%20open%20ecp%20from%20Edge%20Chromium%20or%20Google%20Chrom%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1849107%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3EHi%20friends%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ewe%20use%20Exchange%202016%20CU%2018.%20When%20i%20try%20to%20open%20the%20ecp%20in%20Edge%20Chormium%20or%20Google%20Chromium%20i%20see%20the%20following%20error%20message%3A%20%3CSPAN%3E%20Your%20request%20couldn't%20be%20completed.%20Please%20try%20again%20in%20a%20few%20minutes.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EIt%20seems%20that%20all%20works%20properly.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EWhen%20i%20open%20the%20ecp%20via%20Internet%20Explorer%2011%20or%20Firefox%20this%20error%20message%20will%20not%20be%20shown.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EIs%20this%20known%20issue%20or%20may%20am%20i%20the%20only%20one%20who%20has%20this%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20message%20will%20be%20shown%20when%20i%20add%20ExchClientVer%3D15%20to%20my%20URL%20string.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDo%20you%20have%20any%20idea%20or%20tips%20what%20happens%20here%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBest%20regards%3C%2FP%3E%3CP%3ESebastian%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1849107%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOn-Premises%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hi friends,

 

we use Exchange 2016 CU 18. When i try to open the ecp in Edge Chormium or Google Chrom i see the following error message: Your request couldn't be completed. Please try again in a few minutes.

It seems that all works properly.

When i open the ecp via Internet Explorer 11 or Firefox this error message will not shown.

 

Is this known issue or may am i the only one who has this?

The message will also be shown when i add ExchClientVer=15 to my URL string.

 

Do you have any idea or tipps what happens here?

 

Best regards

Sebastian

0 Replies