Exchange

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2065603%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExchange%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2065603%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22supSearchResultsFor%20x-hidden-focus%22%3E%22Exchange%20password%20is%20requested%20about%205%20minutes%2C%20I%20enter%20the%20password%20and%20still%20pops%20up%20is%20this%20something%20I%20can%20correct.%20%26nbsp%3BI%20have%20both%20gmail%20address%20and%20Company%20address%20in%20outlook%20exchange.%20%26nbsp%3Bwhen%20I%20enter%20the%20password%20it%20says%20you%20already%20have%20an%20account%20then%20I%20get%20another%20flag%20on%20top%20left%20Exchange%20password%20required%20%3F%20%26nbsp%3Bcan%20anyone%20advise%20how%20to%20correct%20this%20annoyance%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2065603%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2088759%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Exchange%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2088759%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDid%20u%20upgraded%20your%20MSoffice%20to%20a%20latest%20build.%20It%20could%20be%20autodiscover%20issue.%20Try%20to%20use%20the%20CTRL%20button%20and%20check%20connection%20status%20on%20the%20outlook%20to%20see%20if%20it%20is%20failing%20somwhere.%20Also%20run%20a%20test-email%20autoconfiguration%20by%20pressing%20the%20CTRL%20button%20and%20extreme%20right%20cornor%20right%20click%20outlook.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ETry%20to%20remove%20Gmail%20address%20and%20only%20check%20with%20one%20compay%20account.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

"Exchange password is requested about 5 minutes, I enter the password and still pops up is this something I can correct.  I have both gmail address and Company address in outlook exchange.  when I enter the password it says you already have an account then I get another flag on top left Exchange password required ?  can anyone advise how to correct this annoyance 

1 Reply
Did u upgraded your MSoffice to a latest build. It could be autodiscover issue. Try to use the CTRL button and check connection status on the outlook to see if it is failing somwhere. Also run a test-email autoconfiguration by pressing the CTRL button and extreme right cornor right click outlook.

Try to remove Gmail address and only check with one compay account.