Exchange Performance Counters

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-204554%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExchange%20Performance%20Counters%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-204554%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20looking%20for%20up-to-date%20information%20for%20Exchange%202010%2F2013%2F2016%20and%20what%20each%20performance%20counter%20is%20and%20what%26nbsp%3Bits%26nbsp%3Bthreshold%20should%20be%20for%20a%20warning.%26nbsp%3B%20I%20am%20using%20SolarWinds%20to%20monitor%20my%20Exchange%20environment%20and%20it%20is%20complaining%20that%20the%20counter%20%3CSTRONG%3EMSExchange%20Calendar%20Attendant%5CRequests%20Failed%3C%2FSTRONG%3Eis%20at%201%20not%20zero.%20I%20have%20seen%20a%20few%20conflicting%20post.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20Technet%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fprevious-versions%2Foffice%2Fexchange-server-operations-management-pack-2010%2Fff360647(v%3Dexchg.140)%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Earticle%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bsays%20100%20and%20this%20Technet%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechnet.microsoft.com%2Fen-us%2Flibrary%2Fbb201689(v%3Dexchg.80).aspx%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Earticle%3C%2FA%3Esays%20it%20should%20be%20a%200%20.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20would%20be%20great%20Thanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-204554%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2013%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Contributor

I am looking for up-to-date information for Exchange 2010/2013/2016 and what each performance counter is and what its threshold should be for a warning.  I am using SolarWinds to monitor my Exchange environment and it is complaining that the counter MSExchange Calendar Attendant\Requests Failed is at 1 not zero. I have seen a few conflicting post. 

This Technet article says 100 and this Technet article says it should be a 0 . 

 

Any help would be great Thanks

 

0 Replies