Exchange 2019 Outlook Not connecting

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1881632%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExchange%202019%20Outlook%20Not%20connecting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1881632%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20migrated%20all%20mailboxes%20from%20exchange%202016%20to%20exchange%202019.%20Shutdown%202016%2C%20but%20outlook%202016%20still%20trying%20to%20connect%20to%20old%20exchane%202016%20Server.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20i%20do%20a%20outlook%20email%20connectivity%20test%20it%20shows%20old%20MAPI%20URL.%20If%20I%20do%20another%20test%20It%20shows%20New%20one.%20I%20am%20confused%20how%20it%20is%20getting%20old%20mapi%20url%20even%20though%20the%20server%20is%20shutdown.%20Need%20your%20valuable%20assistance.%20My%20autodiscover%20url%20is%20same%20for%20both%20old%20and%20new%20server.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1881632%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%202019%20Migration%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hi,

 

I have migrated all mailboxes from exchange 2016 to exchange 2019. Shutdown 2016, but outlook 2016 still trying to connect to old exchane 2016 Server.

 

If i do a outlook email connectivity test it shows old MAPI URL. If I do another test It shows New one. I am confused how it is getting old mapi url even though the server is shutdown. Need your valuable assistance. My autodiscover url is same for both old and new server.

0 Replies