SOLVED

Can't access exchange server 2019 ECP and OWA

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2675737%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan't%20access%20exchange%20server%202019%20ECP%20and%20OWA%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2675737%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3ECould%20you%20please%20check%20my%20error.%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3EExchange%20server%20is%20not%20working%2C%20I%20found%20some%20SuspExchgSession.exe%20virus%20in%20my%20server.%20please%20check%20attach.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%221.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F305088iA786E6D4C87FE84E%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%221.jpg%22%20alt%3D%221.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%222.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F305089iB2CE5F7682A78530%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%222.jpg%22%20alt%3D%222.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%E2%80%83%E2%80%83%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2675737%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2677980%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Can't%20access%20exchange%20server%202019%20ECP%20and%20OWA%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2677980%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFollow%20the%20step%20to%20resolve%20the%20OWA%20or%20ECP%20stops%20working.%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fexchange%2Ftroubleshoot%2Fclient-connectivity%2Fowa-stops-working-after-update%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fexchange%2Ftroubleshoot%2Fclient-connectivity%2Fowa-stops-working-after-update%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Visitor

Hi All,

Could you please check my error.

Exchange server is not working, I found some SuspExchgSession.exe virus in my server. please check attach.

1.jpg

2.jpg

  

1 Reply
best response confirmed by Kyaw1270 (Frequent Visitor)