SOLVED

Office Scripts addRows / addRow Not Working Properly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1927339%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOffice%20Scripts%20addRows%20%2F%20addRow%20Not%20Working%20Properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1927339%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20having%20a%20problem%20adding%20rows%20to%20tables%20right%20now%20in%20Office%20Scripts.%20If%20you%20follow%20Sudhi's%20GitHub%20project%20(%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgithub.com%2Fsumurthy%2Fofficescripts-projects%2Ftree%2Fmain%2FCopy%2520Tables%2520to%2520Master%2520Table%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fgithub.com%2Fsumurthy%2Fofficescripts-projects%2Ftree%2Fmain%2FCopy%2520Tables%2520to%2520Master%2520Table%3C%2FA%3E)%20and%20try%20this%20with%20over%20100%20rows%2C%20the%20scripts%20will%20keep%20running.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20anyone%20else%20having%20a%20similar%20issue%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1927339%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%20for%20web%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1927540%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Office%20Scripts%20addRows%20%2F%20addRow%20Not%20Working%20Properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1927540%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F727575%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Erut313%3C%2FA%3E%26nbsp%3BPerhaps%20it's%20more%20effective%20to%20ask%20the%20author%20of%20the%20script%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1927558%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Office%20Scripts%20addRows%20%2F%20addRow%20Not%20Working%20Properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1927558%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F521%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Sergei%20Baklan%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20my%20own%20code%20that%20also%20adds%20rows%20to%20a%20table.%20Its%20not%20his%20code%20that%20is%20messed%20up.%20I%20was%20asking%20other%20people%20if%20they%20are%20having%20similar%20issues%20in%20Office%20Scripts%20today%20when%20adding%20arrays%20to%20a%20table.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

I am having a problem adding rows to tables right now in Office Scripts. If you follow Sudhi's GitHub project (https://github.com/sumurthy/officescripts-projects/tree/main/Copy%20Tables%20to%20Master%20Table) and try this with over 100 rows, the scripts will keep running.

 

Is anyone else having a similar issue with adding rows to a table or range?

3 Replies

@Erut313 Perhaps it's more effective to ask the author of the script

@Sergei Baklan 

 

I have my own code that also adds rows to a table. Its not his code that is messed up. I was asking other people if they are having similar issues in Office Scripts today when adding arrays to a table.

Best Response confirmed by Erut313 (Occasional Contributor)
Solution

@Erut313 It works normal now.