SOLVED

My “AVERAGEIFS” is not working, returning #DIV/0!

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2357078%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20%E2%80%9CAVERAGEIFS%E2%80%9D%20is%20not%20working%2C%20returning%20%23DIV%2F0!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2357078%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20find%20the%20averageifs%20for%20different%20months%20with%20different%20duration%20as%20shown%20in%20my%20attach%20worksheet.%20However%20I%20keep%20getting%20%23DIV%2F0!.%20Example%20of%20my%20typical%20equation%20is%20AVERAGEIFS(Table2%5BMAC%5D%2CTable2%5BYEAR%20%2F%20MONTH%5D%2C%22%3D%26gt%3B%22%26amp%3BSheet3!%24F%242%2CTable2%5BYEAR%20%2F%20MONTH%5D%2C%22%26lt%3B%3D%22%26amp%3BSheet3!%24F%243).%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20not%20able%20to%20find%20the%20error%20and%20appreciate%20for%20help%20on%20this%20matter.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2357078%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2357101%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20%E2%80%9CAVERAGEIFS%E2%80%9D%20is%20not%20working%2C%20returning%20%23DIV%2F0!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2357101%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F921906%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Liphor%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EChange%20in%20formula%20%22%3D%26gt%3B%22%20on%20%22%26gt%3B%3D%22%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%3EAVERAGEIFS(Table2%5BMAC%5D%2CTable2%5BYEAR%20%2F%20MONTH%5D%2C%22%3CFONT%20color%3D%22%23FF0000%22%3E%3CSTRONG%3E%26gt%3B%3D%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FFONT%3E%22%26amp%3BSheet3!%24F%242%2CTable2%5BYEAR%20%2F%20MONTH%5D%2C%22%26lt%3B%3D%22%26amp%3BSheet3!%24F%243).%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2357815%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20%E2%80%9CAVERAGEIFS%E2%80%9D%20is%20not%20working%2C%20returning%20%23DIV%2F0!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2357815%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThank%20you.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

I am trying to find the averageifs for different months with different duration as shown in my attach worksheet. However I keep getting #DIV/0!. Example of my typical equation is AVERAGEIFS(Table2[MAC],Table2[YEAR / MONTH],"=>"&Sheet3!$F$2,Table2[YEAR / MONTH],"<="&Sheet3!$F$3).

I am not able to find the error and appreciate for help on this matter.

2 Replies
best response confirmed by allyreckerman (Microsoft)
Solution

@Liphor 

Change in formula "=>" on ">="

AVERAGEIFS(Table2[MAC],Table2[YEAR / MONTH],">="&Sheet3!$F$2,Table2[YEAR / MONTH],"<="&Sheet3!$F$3).