Intra-excel copies of plots are blank

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1978807%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIntra-excel%20copies%20of%20plots%20are%20blank%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1978807%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20been%20having%20this%20problem%20for%20ages%20and%20have%20replotted%20each%20plot%20from%20scratch%20as%20a%20workaround%20but%20enough%20is%20enough.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20copy%20a%20plot%20and%20paste%20a%20plot%20within%20the%20same%20excel%20sheet%20the%20copied%20plot%20is%20blank%20apart%20except%20for%20a%20series%20point%20at%20(0%2C0).%20In%20the%20'select%20data%20source'%20window%20the%20X%20axis%20and%20Y%20axis%20formula%20links%20to%20the%20sheet%20via%20a%20'Users%2Fusername'%20string%20rather%20than%20the%20tab%20in%20question.%20I%20only%20have%20this%20problem%20with%20some%20spreadsheets.%20Have%20I%20done%20something%20in%20the%20past%20to%20cause%20this%20and%20is%20there%20any%20way%20to%20solve%20the%20problem%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMany%20thanks.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EJack%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1978807%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%20on%20Mac%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

I've been having this problem for ages and have replotted each plot from scratch as a workaround but enough is enough.

 

When I copy a plot and paste a plot within the same excel sheet the copied plot is blank apart except for a series point at (0,0). In the 'select data source' window the X axis and Y axis formula links to the sheet via a 'Users/username' string rather than the tab in question. I only have this problem with some spreadsheets. Have I done something in the past to cause this and is there any way to solve the problem?

 

Many thanks.

 

Jack

0 Replies