Help needed with chart that isn't populating

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3111920%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHelp%20needed%20with%20chart%20that%20isn't%20populating%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3111920%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ECan%20someone%20please%20explain%20or%20assist%20where%20I%20am%20going%20wrong%20with%20this%20modified%20template%3F%20It%20is%20supposed%20to%20auto%20populate%20a%20chart%20(Gant)%20on%20the%20bottom%20of%20the%20tracker.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETemplate%20is%20on%20the%20first%20tab%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3111920%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECharting%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3112980%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Help%20needed%20with%20chart%20that%20isn't%20populating%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3112980%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F62959%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Noel%20Linden%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20clicked%20in%20the%20chart%2C%20then%20clicked%20Select%20Data%20on%20the%20Chart%20Design%20tab%20of%20the%20ribbon.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThat%20was%20enough%20to%20make%20the%20chart%20reappear.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Can someone please explain or assist where I am going wrong with this modified template? It is supposed to auto populate a chart (Gant) on the bottom of the tracker. 

Template is on the first tab 

4 Replies

@Noel 

I clicked in the chart, then clicked Select Data on the Chart Design tab of the ribbon.

That was enough to make the chart reappear.

@Hans Vogelaar Maybe I miscommunicated. The tab with the issue is the Mursion SA tab, not the Project Plan Template which displays an example of the chart. Those steps you mentioned doesn't work with the Mursion SA tab.

@Noel 

The series have somehow been shifted to the left, off the visible area. I don't know how to correct this, so it's best to create the chart anew. See the attached version.

thanks for your help, Hans!