Get & Tranfsorm Data Not Working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2021592%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGet%20%26amp%3B%20Tranfsorm%20Data%20Not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2021592%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20load%20data%20from%20this%20website%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.cmegroup.com%2Ftrading%2Fenergy%2Fcrude-oil%2Flight-sweet-crude_quotes_globex.html%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.cmegroup.com%2Ftrading%2Fenergy%2Fcrude-oil%2Flight-sweet-crude_quotes_globex.html%3C%2FA%3E%26nbsp%3Binto%20a%20spreadsheet.%20Once%20I%20post%20the%20link%20in%20the%20Get%20Data%20From%20Web%20box%20and%20move%20to%20the%20next%20screen%2C%20the%20prompt%20goes%20blank.%20I%20can't%20see%20any%20of%20the%20data%20that%20is%20being%20previewed%20and%20can't%20get%20the%20data%20into%20my%20spreadsheet.%20This%20issue%20also%20happens%20with%20any%20other%20site%20I%20try%20to%20use.%20What%20should%20I%20do%20to%20resolve%20the%20issue%3F%20Thanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22LukeBeenken_0-1609283067758.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F243410i59F69374FDDEE6BB%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22LukeBeenken_0-1609283067758.png%22%20alt%3D%22LukeBeenken_0-1609283067758.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2021592%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBI%20%26amp%3B%20Data%20Analysis%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2023020%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Get%20%26amp%3B%20Tranfsorm%20Data%20Not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2023020%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F913942%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40LukeBeenken%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAfter%26nbsp%3B%3CSPAN%3EGet%20Data%20From%20Web%20you%20shall%20to%20choose%20Transform.%20However%2C%20afraid%20current%20From%20Web%20connector%20in%20Excel%20is%20not%20right%20tool%20in%20such%20case%2C%20better%20to%20use%20one%20in%20Power%20BI%20Desktop.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hello,

I'm trying to load data from this website: https://www.cmegroup.com/trading/energy/crude-oil/light-sweet-crude_quotes_globex.html into a spreadsheet. Once I post the link in the Get Data From Web box and move to the next screen, the prompt goes blank. I can't see any of the data that is being previewed and can't get the data into my spreadsheet. This issue also happens with any other site I try to use. What should I do to resolve the issue? Thanks!

 

LukeBeenken_0-1609283067758.png

 

1 Reply

@LukeBeenken 

After Get Data From Web you shall to choose Transform. However, afraid current From Web connector in Excel is not right tool in such case, better to use one in Power BI Desktop.