Excel formula is working on some system and same excel formula is not working on another system

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3005681%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExcel%20formula%20is%20working%20on%20some%20system%20and%20same%20excel%20formula%20is%20not%20working%20on%20another%20system%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3005681%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20Team%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20creating%20some%20utilization%20reports%20and%20adding%20some%20formulas%20but%20that%20formula%20only%20works%20on%20some%20systems%20and%20in%20some%20systems%2C%20I%20can%20see%20the%20hash%20symbols%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20using%20the%20below%20version%3C!--%20%20%20StartFragment%20%20%20%20--%3E%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22%22%3EMicrosoft%C2%AE%20Excel%C2%AE%202016%20MSO%20(Version%202110%20Build%2016.0.14527.20234)%2032-bit%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22%22%3ECan%20anyone%20please%20help%20me%20with%20this%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3C!--%20%20%20EndFragment%20%20%20%20--%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3005681%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EFormulas%20and%20Functions%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3005775%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Excel%20formula%20is%20working%20on%20some%20system%20and%20same%20excel%20formula%20is%20not%20working%20on%20another%20system%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3005775%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1229568%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40KeshavH%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EDoes%20it%20help%20if%20you%20widen%20the%20column%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EWhat%20is%20the%20formula%20that%20causes%20problems%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIt%20would%20help%20if%20you%20could%20attach%20a%20sample%20workbook%20without%20sensitive%20information.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hello Team,

 

I am creating some utilization reports and adding some formulas but that formula only works on some systems and in some systems, I can see the hash symbols

 

I am using the below version

Microsoft® Excel® 2016 MSO (Version 2110 Build 16.0.14527.20234) 32-bit


Can anyone please help me with this

 

 

3 Replies

@KeshavH 

Does it help if you widen the column?

What is the formula that causes problems?

It would help if you could attach a sample workbook without sensitive information.

On its not work widen the column

I am using below formula

=AVERAGEIFS('Utilization-Delivery'!$Z$1:Z2000,'Utilization-Delivery'!$B$1:B2000,'Summary Report'!A4,'Utilization-Delivery'!$M$1:M2000,'Summary Report'!$K$3)/100

@KeshavH 

AVERAGEIFS should work in Excel 2007 and later.

Could you attach a sample workbook?