Καλημέρα μπορώ να αλλάξω και πως το χρώμα στα σταθερά πεδία μιας φόρμας?

3 Replies

@Lily_Georgakopoulou 

Καλημέρα! Στο Office 365, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των σταθερών πεδίων σε μια φόρμα, ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 1. Επιλογή του πεδίου: Ανοίξτε τη φόρμα σας στο Office 365 και επιλέξτε το σταθερό πεδίο το οποίο θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του.
 2. Επεξεργασία του πεδίου: Εάν το σταθερό πεδίο είναι σε έναν φόρμα εισαγωγής δεδομένων, συνήθως υπάρχει ένα εικονίδιο επεξεργασίας ή ένα μενού επεξεργασίας (συνήθως είναι ένα εικονίδιο με μια πένα ή ένα μολύβι). Κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να επεξεργαστείτε το πεδίο.
 3. Αλλαγή του χρώματος: Ανάλογα με τη φόρμα και την εφαρμογή στην οποία εργάζεστε, μπορεί να υπάρχει ένα πεδίο χρωματισμού ή κάποιες επιλογές χρωματισμού στο μενού επεξεργασίας. Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε για το πεδίο.
 4. Αποθήκευση των αλλαγών: Αφού αλλάξετε το χρώμα, αποθηκεύστε τις αλλαγές που κάνατε στο πεδίο.

Αν δεν υπάρχουν επιλογές χρωματισμού στο μενού επεξεργασίας, η δυνατότητα αλλαγής χρώματος μπορεί να εξαρτάται από την ειδική εφαρμογή ή τον τύπο της φόρμας που χρησιμοποιείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ελέγξετε την τεκμηρίωση της εφαρμογής για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χρωματισμό των πεδίων. Το κείμενο και τα βήματα επεξεργάστηκαν με τη βοήθεια AI.

Επισης, αν δεν είναι αυτό που αναζητάτε, θα σας παρακαλέσω να δώσετε περισσότερες πληροφορίες, πληροφορίες για την  Έκδοση Excel, λειτουργικό σύστημα, μέσο αποθήκευσης κ.λπ., ώστε να μπορέσετε να λάβετε μια ποιο συγκεκριμένη προτινομένη λύση απίστευτο του θέματος σας.

 

Οι απαντήσεις μου είναι εθελοντικές και χωρίς εγγύηση!

 

Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει.

Ήταν χρήσιμη η απάντηση; Σημειώστε την ως χρήσιμη και κανετε την Like!

Αυτό θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ.

@NikolinoDE σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου !!! Χρησιμοποιω αυτη τη φορμα και δεν μου δινει δυνατοτητα επεξεργασιας φορμα2.JPG

@Lily_Georgakopoulou 

Στο Excel 365, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα σε μια μορφή (shape) μετά την εισαγωγή της. Εδώ είναι οι βήματα για να το κάνετε αυτό:

 1. Εισαγωγή Μορφής:
  • Πηγαίνετε στο Excel και ανοίγετε τον φάκελο εργασίας σας.
  • Κάντε κλικ στην καρτέλα "Εισαγωγή" στην εργαλειοθήκη.
  • Επιλέξτε το είδος μορφής που θέλετε από τη γκαλερί μορφών κάνοντας κλικ πάνω της.
 2. Επιλογή της Μορφής:
  • Αφού εισάγετε τη μορφή, κάντε κλικ σε αυτήν για να την επιλέξετε. Θα πρέπει να περιβάλλεται τώρα από περιτεταμένες γραμμές.
 3. Μορφοποίηση της Μορφής:
  • Στην εργαλειοθήκη στο πάνω μέρος, πρέπει τώρα να εμφανίζεται η καρτέλα "Εργαλεία Σχεδίασης" ή "Μορφοποίηση".
  • Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές μορφοποίησης.
 4. Αλλαγή του Χρώματος:
  • Στις επιλογές μορφοποίησης, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της μορφής. Το ακριβές όνομα της επιλογής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του Excel 365, αλλά συνήθως θα βρείτε τις επιλογές χρώματος υπό "Γέμισμα" ή "Χρώμα γεμίσματος".
  • Κάντε κλικ στην αντίστοιχη επιλογή για να επιλέξετε το χρώμα που θέλετε για τη μορφή.
 5. Κλείστε τη Μορφή: Αφού κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές, μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο μορφοποίησης.

Τα παραπάνω είναι βασικά βήματα για να αλλάξετε τα χρώματα σε μια μορφή στο Excel 365. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε το χρώμα της μορφής σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τελος και εφοσον δεν είναι αυτό που αναζητάτε, θα σας παρακαλέσω ξανά, να δώσετε περισσότερες πληροφορίες, πληροφορίες για την  Έκδοση Excel, λειτουργικό σύστημα, μέσο αποθήκευσης, είναι η Φόρμα με Κώδικα VBA, κ.λπ., ώστε να μπορέσετε να λάβετε μια ποιο συγκεκριμένη προτινομένη λύση επι του θέματος σας.

 

Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπομονή σας.