Profile Syncing on XenApp server

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1918770%22%20slang%3D%22en-US%22%3EProfile%20Syncing%20on%20XenApp%20server%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1918770%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20setup%20Enterprise%20Syncing%20on%20my%20Windows%2010%20computer%20and%20have%20it%20automatically%20sign%20in%20so%20user's%20setting%20are%20getting%20backed%20up%20automatically%20which%20is%20working%20great.%26nbsp%3B%20I%20am%20now%20attempting%20to%20do%20the%20same%20on%20our%20Windows%202016%20XenApp%20servers%20so%20the%20users%20data%20gets%20updated%20in%20their%20XenApp%20profile%20but%20I%20am%20getting%20the%20message%20%22We've%20detected%20this%20account%20on%20your%20device%20and%20we%20need%20to%20verify%20it%20before%20you%20can%20complete%20the%20sign%20in%2C%20and%20set%20up%20sync.%22%20What%20I%20am%20noticing%20is%20the%20email%20address%20on%20the%20server%20that%20is%20getting%20picked%20up%20is%20my%20username%26nbsp%3B%40domain.com%2C%20jwdickso%20instead%20of%20jdickson.%26nbsp%3B%20Is%20there%20a%20way%20to%20force%20that%20to%20the%20correct%20account%3F%26nbsp%3B%20Again%20this%20is%20working%20perfectly%20fine%20with%20with%20Windows%2010.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

I have setup Enterprise Syncing on my Windows 10 computer and have it automatically sign in so user's setting are getting backed up automatically which is working great.  I am now attempting to do the same on our Windows 2016 XenApp servers so the users data gets updated in their XenApp profile but I am getting the message "We've detected this account on your device and we need to verify it before you can complete the sign in, and set up sync." What I am noticing is the email address on the server that is getting picked up is my username @domain.com, jwdickso instead of jdickson.  Is there a way to force that to the correct account?  Again this is working perfectly fine with with Windows 10.

0 Replies