Profile setup and Sync change between AD and Azure AD?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1094529%22%20slang%3D%22en-US%22%3EProfile%20setup%20and%20Sync%20change%20between%20AD%20and%20Azure%20AD%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1094529%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDid%20something%20change%20in%20the%20latest%20Canary%20build%20with%20how%20the%20first%20profile%20is%20setup%3F%20I%20started%20up%3CSPAN%3E%26nbsp%3B81.0.385.0%20on%20a%20fresh%20install%20of%20windows%2010.%20Opened%20it%20up%20and%20it%20automatically%20setup%20a%20profile%20with%20my%20AD%20credentials%26nbsp%3Bdomain%5Ckjolafsson%26nbsp%3B%20%26nbsp%3BHowever%20previously%20it%20was%20setup%20with%20kolafsson%40company.com%26nbsp%3B%20%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3ENow%20I%20have%20two%20profiles%20in%20Canary%20Edge.%20One%20that%20Syncs%20and%20one%20that%20does%20not.%26nbsp%3B%20%26nbsp%3BOne%20is%20also%20marked%20as%20a%20work%20account%20and%20the%20other%20isn't%20the%20little%20breifcase%20icon%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F164079i0379C281B540859D%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F164080iC9AC1D68DCE857E4%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_1.png%22%20title%3D%22clipboard_image_1.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F164081i94A007C3ECA76F5B%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_2.png%22%20title%3D%22clipboard_image_2.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Senior Member

Did something change in the latest Canary build with how the first profile is setup? I started up 81.0.385.0 on a fresh install of windows 10. Opened it up and it automatically setup a profile with my AD credentials domain\kjolafsson   However previously it was setup with kolafsson@company.com 

 

Now I have two profiles in Canary Edge. One that Syncs and one that does not.   One is also marked as a work account and the other isn't the little breifcase icon

clipboard_image_0.png

clipboard_image_1.png

clipboard_image_2.png

 

0 Replies