Home

On Startup Bing will open instead our managed Intranet

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1124405%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOn%20Startup%20Bing%20will%20open%20instead%20our%20managed%20Intranet%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1124405%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOn%20%22Microsoft%20Edge%20-%20Default%20Settings%20(users%20can%20override)%22%20-template%20we%20set%20following%20settings%20enabled%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3ESites%20to%20open%20when%20the%20browser%20starts%20--%26gt%3B%20URL%20of%20our%20Intranet%3C%2FLI%3E%3CLI%3EAction%20to%20take%20up%20on%20startup%20--%26gt%3B%20%22Open%20a%20list%20of%20URLs%22%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3CP%3ESo%20our%20Intranet-page%20should%20start%20when%20starting%20Edge%2C%20however%2C%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F%3FtoWww%3D1%26amp%3Bredig%3D33A7E24F0CDB4C3EAF0FFF16CD8E6A2B%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3EBing%3C%2FA%3E%20will%20start%20and%20user%20has%20not%20set%20this%20page.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20use%20Edge%20stable%26nbsp%3B%3CSPAN%3E79.0.309.71.%20Any%20idea%20is%20that%20a%20bug%20or%20what%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1124405%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Eenterprise%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Egpo%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EStable%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
audsMAn
Occasional Visitor

Hi,

 

On "Microsoft Edge - Default Settings (users can override)" -template we set following settings enabled:

 

  • Sites to open when the browser starts --> URL of our Intranet
  • Action to take up on startup --> "Open a list of URLs"

So our Intranet-page should start when starting Edge, however, Bing will start and user has not set this page. 

 

We use Edge stable 79.0.309.71. Any idea is that a bug or what?

2 Replies
Highlighted
Hi,
without the group policy, the default should be the NTP, not the Bing.com

it's strange that you are seeing Bing
Highlighted

@audsMAn show us a screenshot including the URL-Line which shows what gets opened when you start EdgeChromium as well as a screenshot of edge://policy/