Hyper link uses chrome

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1474170%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHyper%20link%20uses%20chrome%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1474170%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHI%20Edge%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EBasically%20when%20i%20try%20to%20use%20Chromium%20based%20Edge%2C%20when%20i%20try%20to%20use%20the%20hyperlink%20from%20my%20application%20it%20try%20to%20open%20from%20chrome.%20I%20have%20set%20edge%20as%20a%20default%20browser.%20Please%20find%20the%20below%20message.%20Please%20help%20how%20to%20fix%20this.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22venkat2400_0-1592487000083.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F199479iD5076C7A2DF9D049%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22venkat2400_0-1592487000083.png%22%20alt%3D%22venkat2400_0-1592487000083.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1474273%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Hyper%20link%20uses%20chrome%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1474273%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20tried%20using%20Legacy%20Edge%20ver%2044%20and%20it%20works%20seamlessly.%20when%20i%20try%20to%20access%20the%20hyperlink%20from%20Chromuim%20edge%20ver80%20it%20sucks.%20I%20feel%20its%20a%20bug%20on%20the%20Chrome%20based%20edge%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

HI Edge,

Basically when i try to use Chromium based Edge, when i try to use the hyperlink from my application it try to open from chrome. I have set edge as a default browser. Please find the below message. Please help how to fix this.

venkat2400_0-1592487000083.png

 

1 Reply
I tried using Legacy Edge ver 44 and it works seamlessly. when i try to access the hyperlink from Chromuim edge ver80 it sucks. I feel its a bug on the Chrome based edge