SOLVED

Group Policy: Browser sign-in settings not working?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-759521%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGroup%20Policy%3A%20Browser%20sign-in%20settings%20not%20working%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-759521%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20enabled%20the%20%3CEM%3EBrowser%20sign%20in%20settings%20%3C%2FEM%3Epolicy%20for%20Edge%20Dev.%20I've%20confirmed%20through%20Edge%3A%2F%2Fpolicy%20that%20it%20is%20enabled%20on%20client%20machines.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20can%20still%20sign%20in%20to%20the%20browser%20with%20this%20policy%20enabled.%20However%2C%20it%20appears%20if%20I%20close%20the%20browser%20and%20reopen%20it%2C%20the%20account%20is%20signed%20out.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-763473%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Group%20Policy%3A%20Browser%20sign-in%20settings%20not%20working%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-763473%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20updated%20to%20the%20latest%20Dev%20build%20(77.0.218.4%20)%20and%20the%20gpo%20seems%20to%20be%20working%20now.%20There%20is%20no%20option%20to%20sign%20in.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

I've enabled the Browser sign in settings policy for Edge Dev. I've confirmed through Edge://policy that it is enabled on client machines.

 

I can still sign in to the browser with this policy enabled. However, it appears if I close the browser and reopen it, the account is signed out.

1 Reply
Highlighted
Best Response confirmed by aminnesotaman (New Contributor)
Solution
I updated to the latest Dev build (77.0.218.4 ) and the gpo seems to be working now. There is no option to sign in.