edge popup in GPO applying but edge GUI shows blank

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2771960%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eedge%20popup%20in%20GPO%20applying%20but%20edge%20GUI%20shows%20blank%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2771960%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20user%20GPO%20with%20a%20list%20of%20sites%20to%20allow%20popups%20but%20its%20only%20working%20on%20some%20PCs%20and%20not%20others.%20They%20all%20have%20the%20list%20under%3A%20Computer%5CHKEY_CURRENT_USER%5CSoftware%5CPolicies%5CMicrosoft%5CEdge%5CPopupsAllowedForUrls%3C%2FP%3E%3CP%3Ewhen%20I%20look%20in%20the%20gui%20there%20is%20no%20list.%20working%20and%20non%20working%20are%20both%20at%20the%20same%20version%3A%26nbsp%3B%3CSPAN%3EVersion%2093.0.961.52%20(Official%20build)%20(64-bit).%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Eset%20under%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22%22%3EMicrosoft%20Edge%2FContent%20settings.%20help!%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

I have a user GPO with a list of sites to allow popups but its only working on some PCs and not others. They all have the list under: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Edge\PopupsAllowedForUrls

when I look in the gui there is no list. working and non working are both at the same version: Version 93.0.961.52 (Official build) (64-bit).

set under 

Microsoft Edge/Content settings. help!
0 Replies