Edge issue with home button GPO after Restoring settings to their default values.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1442337%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20issue%20with%20home%20button%20GPO%20after%20Restoring%20settings%20to%20their%20default%20values.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1442337%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20notice%20something%20strange.%20In%20our%20company%20we%20have%20have%20GPO%20defined%20for%20home%20page%20and%20we%20are%20showing%20home%20button%20and%20that%20is%20working%20fine%20until%20user%20will%20go%20to%20settings%20and%20will%20click%20%22Reset%20settings%22%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20is%20changing%20bellow%20settings%20on%20screenshot%2C%20while%20in%20edge%3A%2F%2Fpolicies%20we%20have%20home%20page%20defined.%20Reloading%20policies%2C%20gpupdate%20don't%20fix%20it.%20Users%20need%20to%20manually%20changed%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Michal1984_0-1591346115571.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F196674i3EFC0C65811273A9%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Michal1984_0-1591346115571.png%22%20alt%3D%22Michal1984_0-1591346115571.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

I've notice something strange. In our company we have have GPO defined for home page and we are showing home button and that is working fine until user will go to settings and will click "Reset settings"

This is changing bellow settings on screenshot, while in edge://policies we have home page defined. Reloading policies, gpupdate don't fix it. Users need to manually changed it.

Michal1984_0-1591346115571.png

 

0 Replies