Wordpress additional CSS customization to a theme does not work on Edge

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3462142%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWordpress%20additional%20CSS%20customization%20to%20a%20theme%20does%20not%20work%20on%20Edge%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3462142%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20some%20additonal%20CSS%20customization%20for%20my%20Wordpress%20theme%20that%20addresses%20some%20menu%20item%20colors%20that%20I%20was%20having%20issues%20with.%20Originally%20it%20blended%20into%20the%20background%2C%20so%20I%20had%20to%20force%20the%20theme%20to%20change%20these%20colors%20from%20the%20background%20color.%20The%20fixes%20function%20properly%20on%20every%20browser%20I've%20tried%20(Chrome%2C%20Firefox%2C%20Safari)%20except%20for%20Edge.%20Attached%20is%20an%20example%20of%20the%20issue.%20Upon%20inspecting%20one%20of%20the%20menus%2C%20it%20seems%20it%20IS%20running%20the%20custom%20CSS%2C%20but%20it%20is%20not%20displaying%3F%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIn%20the%20attached%20photo%2C%20the%20menu%20item%20of%20the%20current%20page%20displays%20the%20same%20color%20as%20the%20background%20color%2C%20and%20the%20drop%20down%20menu%20that%20is%20being%20hovered%20over%20also%20displays%20this%20way.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20appreciate%20any%20help%2C%3CBR%20%2F%3EThanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Screenshot%202022-06-02%20144830.png%22%20style%3D%22width%3A%20455px%3B%22%3E%3Cspan%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%22%20image-alt%3D%22Screenshot%202022-06-02%20144830.png%22%20style%3D%22width%3A%20455px%3B%22%3E%3Cimg%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F377272i0ADD56CBFD8B094A%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Screenshot%202022-06-02%20144830.png%22%20alt%3D%22Screenshot%202022-06-02%20144830.png%22%20%2F%3E%3C%2Fspan%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3462142%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ecss%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ewordpress%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hello,

 

I have some additonal CSS customization for my Wordpress theme that addresses some menu item colors that I was having issues with. Originally it blended into the background, so I had to force the theme to change these colors from the background color. The fixes function properly on every browser I've tried (Chrome, Firefox, Safari) except for Edge. Attached is an example of the issue. Upon inspecting one of the menus, it seems it IS running the custom CSS, but it is not displaying??

 

In the attached photo, the menu item of the current page displays the same color as the background color, and the drop down menu that is being hovered over also displays this way.

 

I appreciate any help,
Thanks!

 

Screenshot 2022-06-02 144830.png

0 Replies