Weird Redirects?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2317070%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWeird%20Redirects%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2317070%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIn%20addition%20to%20the%20cut%2Fpaste%20issue%20that%20came%20back%20in%20the%20latest%20build%2C%20I've%20noticed%20another%20weird%20issue%20that%20I%20can't%20replicate%20reliably.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIn%20normal%20use%20of%20the%20browser%2C%20I%20click%20on%20a%20link%20on%20a%20page%20(any%20page%2C%20could%20be%20Google%20search%2C%20could%20be%20some%20content%20page%20with%20a%20link)%20and%20I%20am%20taken%20to%20a%20page%20somewhere%20altogether%20unrelated.%26nbsp%3B%20If%20I%20go%20back%20(back%20arrow)%20and%20try%20again%2C%20it%20works%20properly.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAt%20first%20I%20thought%20this%20was%20just%20me%20spazzing%20out%2C%20but%20then%20it%20began%20to%20happen%20again%20randomly.%26nbsp%3B%20Now%20when%20I%20am%20reading%20webpages%20or%20shopping%20online%20and%20I%20go%20to%20some%20totally%20unexpected%20target%20page%20after%20a%20first%20click%2C%20I%20just%20know%20it's%20Edge.%26nbsp%3B%20It's%20like%20the%20address%20isn't%20getting%20resolved%20at%20the%20DNS%20server%20properly.%26nbsp%3B%20Has%20anything%20like%20this%20ever%20been%20reported%20before%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20is%20running%20Edge%20Dev%20within%20a%20Debian%20container%20on%20ChromeOS.%26nbsp%3B%20This%20has%20never%20happened%20on%20my%20Win10%20machine%2C%20neither%20has%20the%20cut%2Fpaste%20issue.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2338012%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Weird%20Redirects%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2338012%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F989922%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40billyjk%3C%2FA%3E%2C%20you%20are%20welcome%20to%20the%20%3CSTRONG%3EMicrosoft%20Edge%20Insider%3C%2FSTRONG%3E%20Community%20Hub!%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20reporting%20the%20issue%20here.%20I%20would%20recommend%20you%20to%20send%20feedback%20about%20this%20bug%20through%20the%20in-app%20feedback%20tool%20in%20Microsoft%20Edge%20(%3CI%3EAlt%2BShift%2BI%3C%2FI%3E)%20with%20the%20diagnostics%20attached%20in%20order%20to%20help%20the%20%3CSTRONG%3EMicrosoft%20Edge%20dev%20team%3C%2FSTRONG%3E%20to%20resolve%20your%20issue%20as%20soon%20as%20possible.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

In addition to the cut/paste issue that came back in the latest build, I've noticed another weird issue that I can't replicate reliably.

 

In normal use of the browser, I click on a link on a page (any page, could be Google search, could be some content page with a link) and I am taken to a page somewhere altogether unrelated.  If I go back (back arrow) and try again, it works properly.

 

At first I thought this was just me spazzing out, but then it began to happen again randomly.  Now when I am reading webpages or shopping online and I go to some totally unexpected target page after a first click, I just know it's Edge.  It's like the address isn't getting resolved at the DNS server properly.  Has anything like this ever been reported before?

 

This is running Edge Dev within a Debian container on ChromeOS.  This has never happened on my Win10 machine, neither has the cut/paste issue.

1 Reply

Hi @billyjk, you are welcome to the Microsoft Edge Insider Community Hub!

Thanks for reporting the issue here. I would recommend you to send feedback about this bug through the in-app feedback tool in Microsoft Edge (Alt+Shift+I) with the diagnostics attached in order to help the Microsoft Edge dev team to resolve your issue as soon as possible.