Today my Edge Insider on Windows stopped opening pdf files

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1684216%22%20slang%3D%22en-US%22%3EToday%20my%20Edge%20Insider%20on%20Windows%20stopped%20opening%20pdf%20files%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1684216%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIt%20was%20working%20fine%20until%20now.%20Probably%20due%20to%20a%20Windows%20Update%3F!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1684587%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Today%20my%20Edge%20Insider%20on%20Windows%20stopped%20opening%20pdf%20files%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1684587%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%3CBR%20%2F%3EWhich%20Windows%2010%20build%3F%3CBR%20%2F%3EWhich%20Edge%20insider%20channel%20and%20version%3F%3CBR%20%2F%3Edid%20you%20install%20an%20update%20for%20Windows%2010%20recently%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1684696%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Today%20my%20Edge%20Insider%20on%20Windows%20stopped%20opening%20pdf%20files%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1684696%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESry%20guys%2C%20just%20rebooted%20my%20pc%20and%20start%20working%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1684929%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Today%20my%20Edge%20Insider%20on%20Windows%20stopped%20opening%20pdf%20files%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1684929%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENice!%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

It was working fine until now. Probably due to a Windows Update?!

10 Replies
Highlighted
Hi,
Which Windows 10 build?
Which Edge insider channel and version?
did you install an update for Windows 10 recently?
Highlighted
Sry guys, just rebooted my pc and start working
Highlighted
Highlighted

@ricardosilva88 I got the same problem since last week, but the problem is not fixed by doing a restart.

I'm on Edge Canary.

Highlighted

Mine also stopped.  Running Windows 10 Enterprise Insider Preview Build 20215.  I have tried a reboot with fastboot disabled, no change.

Highlighted

I am having the issue again.... just changed my solution to use other browser. Having time constraints to deliver this project.

Highlighted
Works on Edge and Edge Dev. So this is local to Canary until Dev catches up...
Highlighted

This issue is still present in Canary build 646.

Highlighted

Fixed in today's build 646.1

Highlighted