The web widget has started going nuts in the last 2 days

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2438427%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThe%20web%20widget%20has%20started%20going%20nuts%20in%20the%20last%202%20days%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2438427%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHey%20there!%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAfter%20the%20recent%20update%2C%20all%20seemed%20going%20fine%2C%20till%202%20days%20ago.%20What%20I%20noticed%20that%20the%20web%20widget%2C%20which%20appears%20on%20the%20right%20of%20the%20screen%2C%20automatically%20came%20up%20on%20booting%20Windows%2C%20either%20from%20a%20proper%20shut%20down%2C%20or%20from%20say%20Lock%20mode%20or%20Sleep.%20Also%2C%20it%20is%20minimized%2C%20and%2C%20well%2C%20let%20me%20show%20it%20to%20you%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Rudra15_1-1623402510234.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F288033i9DD2DF44C3688DA7%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Rudra15_1-1623402510234.png%22%20alt%3D%22Rudra15_1-1623402510234.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHere%20it%20is.%20I%20maximized%20it%20multiple%20times%2C%20but%20every%20time%20after%20the%20boot%2C%20it's%20back%20to%20this%20state.%20Also%2C%20the%20web%20widget%20doesn't%20come%20up%20when%20I%20drag%20my%20cursor%20to%20the%20extreme%20right%2C%20like%20the%20green%20line%20sort%20of%20thing%20that%20was%20around%20until%20the%20last%20update%20is%20gone%20as%20well.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20didn't%20change%20any%20setting%20since%20the%20update%2C%20but%20this%20is%20getting%20annoying.%20Not%20sure%20if%20this%20is%20reported%2C%20but%20I%20didn't%20find%20it%20in%20any%20recent%20posts%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2438427%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBugs%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eweb-widget%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

Hey there! 

After the recent update, all seemed going fine, till 2 days ago. What I noticed that the web widget, which appears on the right of the screen, automatically came up on booting Windows, either from a proper shut down, or from say Lock mode or Sleep. Also, it is minimized, and, well, let me show it to you

Rudra15_1-1623402510234.png

 

Here it is. I maximized it multiple times, but every time after the boot, it's back to this state. Also, the web widget doesn't come up when I drag my cursor to the extreme right, like the green line sort of thing that was around until the last update is gone as well.

I didn't change any setting since the update, but this is getting annoying. Not sure if this is reported, but I didn't find it in any recent posts

0 Replies