The translator always move the code tag content to the end

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1906043%22%20slang%3D%22zh-CN%22%3EThe%20translator%20always%20move%20the%20code%20tag%20content%20to%20the%20end%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1906043%22%20slang%3D%22zh-CN%22%3E%3CP%3EThe%20translator%20always%20move%20the%20code%20tag%20content%20to%20the%20end.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22image.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F234650i1AA7410F92A07BA8%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22image.png%22%20alt%3D%22Image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eafter%20translate%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22image.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F234649i43DA0429A830E362%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22image.png%22%20alt%3D%22Image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

The translator always move the code tag content to the end.

 

image.png

 

 after translate

 

image.png

2 Replies

any plan for fix this ?

@trlanfeng I would suggest you submit feedback via Edge's "…" menu in the top right > Help and feedback > Send feedback and detail what you're seeing. This is the best path to report bugs and other issues with the browser!

 

-Alex