The "three dots" button in languages setting page is not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2600683%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThe%20%22three%20dots%22%20button%20in%20languages%20setting%20page%20is%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2600683%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESteps%20to%20reproduce%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EGo%20to%20settings%20%26gt%3B%20languages%2C%20in%20every%20language%20row%2C%20the%20%22three%20dots%22%20button%20on%20the%20right%20side%20is%20not%20working.%3C%2FP%3E%3CP%3EClicking%20them%20does%20nothing.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anyone%20encounter%20the%20same%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPlatform%3A%20M1%20MacBook%20Air%2C%20MacOS%2011.5%2C%20Microsoft%20Edge%26nbsp%3B%3CSPAN%3E92.0.902.62%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3ESystem%20Language%20is%20Traditional%20Chinese%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2781219%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20The%20%22three%20dots%22%20button%20in%20languages%20setting%20page%20is%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2781219%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1118790%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40crizant%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20had%20the%20same%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20you%20have%20any%20solution%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Steps to reproduce:

Go to settings > languages, in every language row, the "three dots" button on the right side is not working.

Clicking them does nothing.

 

Does anyone encounter the same issue?

 

Platform: M1 MacBook Air, MacOS 11.5, Microsoft Edge 92.0.902.62

System Language is Traditional Chinese

1 Reply

@crizant 

I had the same issue.

Does you have any solution?