Home

Sync problem with Office365 business account - and profile picture is not loading

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-998515%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESync%20problem%20with%20Office365%20business%20account%20-%20and%20profile%20picture%20is%20not%20loading%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-998515%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F156015i2E1636859EA4A99A%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Annotation%202019-11-10%20195013.png%22%20title%3D%22Annotation%202019-11-10%20195013.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3EProblem%201%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20first%20connected%20my%20Edge%20insider%20canary%26nbsp%3B%3CSPAN%3EVersion%2080.0.328.0%20(Official%20build)%20canary%20(64-bit)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3Eto%20my%20work%20account%20(office%20365%20business)%2C%20it%20was%20fine%20and%20I%20was%20getting%20green%20sync.%3C%2FP%3E%3CP%3Ebut%20after%20few%20hours%20and%20waking%20PC%20from%20sleep%2C%20i'm%20getting%20errors%20and%20clicking%20on%20Fix%20it%20doesn't%20do%20anything.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3Eproblem%202%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20set%20my%20profile%20picture%20in%20Azure%20Active%20Directory%20and%20also%20Outlook%20for%20business%20account%20but%20I'm%20still%20seeing%20that%20empty%20placeholder%20instead%20of%20my%20profile%20picture%20in%20the%20Edge%20settings.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20using%20Windows%2010%20insider%20fast%20ring.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-998515%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ebusiness%20account%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ecanary%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Edge%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Enot%20loading%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EO365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eprofile%20picture%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESync%20error%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
HotCakeX
Esteemed Contributor

Annotation 2019-11-10 195013.png

 

Problem 1:

When I first connected my Edge insider canary Version 80.0.328.0 (Official build) canary (64-bit)

to my work account (office 365 business), it was fine and I was getting green sync.

but after few hours and waking PC from sleep, i'm getting errors and clicking on Fix it doesn't do anything.

 

problem 2:

I have set my profile picture in Azure Active Directory and also Outlook for business account but I'm still seeing that empty placeholder instead of my profile picture in the Edge settings.

 

 

I'm using Windows 10 insider fast ring.

Related Conversations
Teams error code - 6
damnit95 in Office 365 on
4 Replies
Sync problem in Edge Canary Version 81.0.389
HotCakeX in Discussions on
4 Replies
RIP Edge sync options
HotCakeX in Discussions on
1 Replies