SharePoint Query String (URL) filter webpart - can't get the connection window to popup.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1153080%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharePoint%20Query%20String%20(URL)%20filter%20webpart%20-%20can't%20get%20the%20connection%20window%20to%20popup.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1153080%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20there.%20I%20really%20like%20the%20new%20edge!%20However%2C%20today%20I%20have%20to%20go%20back%20to%20IE%20to%20edit%20the%20Query%20String%20(URL)%20filter%20webpart%20in%20SharePoint%202016.%20The%20connection%20window%20fails%20to%20pop%20up.%20Can%20we%20get%20this%20fix%3F%20Or%20is%20there%20some%20settings%20I%20need%20to%20change%3F%20Thanks.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%221.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F169189i456D55B1B90CD7D2%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%221.PNG%22%20alt%3D%221.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%E2%80%83%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1153444%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SharePoint%20Query%20String%20(URL)%20filter%20webpart%20-%20can't%20get%20the%20connection%20window%20to%20popup.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1153444%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%3CBR%20%2F%3EWhich%20Edge%20channel%20are%20you%20using%3F%20stable%3F%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1156338%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SharePoint%20Query%20String%20(URL)%20filter%20webpart%20-%20can't%20get%20the%20connection%20window%20to%20popup.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1156338%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F546185%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40NewBee117%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20asked%20the%20team%20and%20they%20wanted%20to%20know%3A%20are%20you%26nbsp%3Brunning%20your%20SharePoint%20site%20in%20IE%20mode%3F%20It%20will%20probably%20be%20required%20if%20that%20connector%20piece%20is%20an%20Active%20X%20component.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CI%3EFawkes%20(they%2Fthem)Project%20%26amp%3B%20Community%20Manager%20-%20Microsoft%20Edge%3CI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Hi, there. I really like the new edge! However, today I have to go back to IE to edit the Query String (URL) filter webpart in SharePoint 2016. The connection window fails to pop up. Can we get this fix? Or is there some settings I need to change? Thanks.

1.PNG

2 Replies
Highlighted
Hi,
Which Edge channel are you using? stable?
Highlighted

@NewBee117 I asked the team and they wanted to know: are you running your SharePoint site in IE mode? It will probably be required if that connector piece is an Active X component.

 

Fawkes (they/them)
Project & Community Manager - Microsoft Edge