"Clear browsing data on close" doesn't actually delete data

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1056971%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%22Clear%20browsing%20data%20on%20close%22%20doesn't%20actually%20delete%20data%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1056971%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20set%20Edge%20to%20delete%20my%20histories%20on%20close%2C%20and%20i%20installed%20youtube.%20But%20look%20at%20this!%26nbsp%3B%20It%20doesn't%20delete%20my%20histories.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOn%20Edge%20Canary%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F160831i833428CBFA21F1FF%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1124154%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%22Clear%20browsing%20data%20on%20close%22%20doesn't%20actually%20delete%20data%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1124154%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F357376%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40TrueGame%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20have%20the%20same%20problem.%20The%20only%20solution%20that%20I%20have%20found%20is%20to%20delete%20the%20browsing%20data%20manually%20twice%20before%20exiting.%20Never%20had%20this%20issue%20with%20the%20original%20Edge.%20Also%20this%20problem%20is%20still%20in%20the%20RTM%20build%20that%20was%20released%20on%20January%2015th.%20Its%20an%20annoying%20bug%20in%20this%20version%20of%20Edge.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Frequent Contributor

I set Edge to delete my histories on close, and i installed youtube. But look at this!  It doesn't delete my histories.

 

On Edge Canary

clipboard_image_0.png

1 Reply
Highlighted

 @TrueGame I have the same problem. The only solution that I have found is to delete the browsing data manually twice before exiting. Never had this issue with the original Edge. Also this problem is still in the RTM build that was released on January 15th. Its an annoying bug in this version of Edge.