SOLVED

Quick Links not working properly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2594482%22%20slang%3D%22en-US%22%3EQuick%20Links%20not%20working%20properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2594482%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20had%20all%20my%20Quick%20Links%20set%20up%20exactly%20as%20I%20wanted%20them.%20Now%20suddenly%20several%20of%20my%20Quick%20Links%20have%20disappeared%20and%20I'm%20not%20able%20to%20add%20any%20new%20ones.%20I%20can%20go%20through%20the%20process%20of%20adding%20one%20but%20nothing%20happens.%20This%20just%20happened%20this%20morning.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2595971%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3ERe%3A%20Quick%20Links%20not%20working%20properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2595971%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1115051%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jcotgrave%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Tio_Dep_0-1627633891123.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F299513iD58F8D1ACD27A6C5%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Tio_Dep_0-1627633891123.png%22%20alt%3D%22Tio_Dep_0-1627633891123.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EHello%2C%20now%20there%20are%20two%20lines%20of%20quick%20links%2C%20you%20must%20activate%20the%202%20lines%20to%20review%20the%20rest%20of%20your%20links!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I had all my Quick Links set up exactly as I wanted them. Now suddenly several of my Quick Links have disappeared and I'm not able to add any new ones. I can go through the process of adding one but nothing happens. This just happened this morning.

2 Replies
best response confirmed by jcotgrave (New Contributor)
Solution

@jcotgrave 

Tio_Dep_0-1627633891123.png

Hello, now there are two lines of quick links, you must activate the 2 lines to review the rest of your links!

 

@Tio_Dep 

Well that worked well while it lasted. Now I can't get two lines of Quick Links to work anymore. It was good and since yesterday it's just quit.