Please make the browser render OS Native emojis

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1077335%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPlease%20make%20the%20browser%20render%20OS%20Native%20emojis%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1077335%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20there%20fellow%20Team%20members%20%26amp%3B%20Insiders%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20make%20the%20browser%20render%20the%20emojis%20which%20are%20provided%20from%20the%20OS%2C%20instead%20of%20the%20Chromium%20ones.%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20have%20a%20look%20at%20the%20snip%20below%20for%20reference%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F162820i5B9002CD1230E1FE%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20emojis%20from%20the%20Chromium%20set%20are%20just%20in%20black%20outlined%20manner%2C%20whereas%20the%20emojis%20which%20are%20being%20rendered%20using%20the%20Windows%2010's%20set%20are%20different%20if%20you%20look%20at%20those%20emojis%20I%20typed.%20Some%20emojis%20are%20being%20rendered%20from%20the%20Windows%2010%20set%20and%20some%20from%20the%20Chromium.%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20change%20the%20behavior%20%26amp%3B%20allow%20all%20of%20them%20to%20be%20rendered%20according%20to%20the%20Windows%2010%20set.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20been%20raising%20this%20feedback%20since%20quite%20some%20time%20now.%20Please%20consider%20fixing%20this.%26nbsp%3B%3CIMG%20class%3D%22lia-deferred-image%20lia-image-emoji%22%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Fhtml%2Fimages%2Femoticons%2Fsmile_40x40.gif%22%20alt%3D%22%3Asmile%3A%22%20title%3D%22%3Asmile%3A%22%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20%26amp%3B%20Regards!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Super Contributor

Hi there fellow Team members & Insiders,

Please make the browser render the emojis which are provided from the OS, instead of the Chromium ones.

Please have a look at the snip below for reference:

clipboard_image_0.png

The emojis from the Chromium set are just in black outlined manner, whereas the emojis which are being rendered using the Windows 10's set are different if you look at those emojis I typed. Some emojis are being rendered from the Windows 10 set and some from the Chromium.

Please change the behavior & allow all of them to be rendered according to the Windows 10 set.

 

I have been raising this feedback since quite some time now. Please consider fixing this. :smile:

 

Thanks & Regards!

0 Replies