Password not saved

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1113101%22%20slang%3D%22es-ES%22%3EPassword%20not%20saved%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1113101%22%20slang%3D%22es-ES%22%3E%3CP%3EIn%20last%20update%20the%20passwords%20for%20new%20sites%20are%20not%20asked%20to%20save%2C%20over%20all%20if%20that%20does%20not%20have%20a%20valid%20certificate.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1113113%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Password%20not%20saved%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1113113%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%3CBR%20%2F%3Ewhich%20Edge%20channel%2Fversion%20are%20you%20using%3F%3CBR%20%2F%3Eis%20the%20option%20to%20offer%20to%20save%20passwords%20turned%20on%20in%20here%3F%3CBR%20%2F%3Eedge%3A%2F%2Fsettings%2Fpasswords%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1113118%22%20slang%3D%22es-ES%22%3ERe%3A%20Password%20not%20saved%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1113118%22%20slang%3D%22es-ES%22%3E%3CP%3EHi%2C%20I%20triyed%20with%20the%20final%20release%20and%20beta%20%3CSPAN%3EVersion%2080.0.361.32%20(Official%20Compilation)%20beta%20(64-bit)%2C%20all%20options%20are%20enabled%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

In last update the passwords for new sites are not asked to save, over all if that not have a valid certificate.

 

Regards

3 Replies
Highlighted
Hi,
which Edge channel/version are you using?
is the option to offer to save passwords turned on in here?
edge://settings/passwords
Highlighted

Hi, I triyed with the final release and beta Versión 80.0.361.32 (Compilación oficial) beta (64 bits), all options are enabled

Highlighted

@gerardjm I'm seeing this problem too. Intranet sites that use http are not asking to save passwords. This used to work and it works in Chrome.