Home

Open in new tab met with (website) is blocked by an extention.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-872429%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOpen%20in%20new%20tab%20met%20with%20(website)%20is%20blocked%20by%20an%20extention.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-872429%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F239638%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Elliot%20Kirk%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThere%20seems%20to%20be%20a%20bug%20that%20appears%20when%20I%20open%20things%20in%20a%20new%20tab%2C%20saying%20that%20the%20site%20is%20blocked%20by%20an%20extension.%20When%20I%20reload%2C%20the%20site%20loads%20properly.%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F133321i6D35B09AF7F724D9%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22Annotation%202019-09-24%20105047.png%22%20title%3D%22Annotation%202019-09-24%20105047.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-872460%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Open%20in%20new%20tab%20met%20with%20(website)%20is%20blocked%20by%20an%20extention.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-872460%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%3CBR%20%2F%3Edoes%20it%20also%20happen%20when%20you%20disable%20all%20of%20your%20extensions%3F%3CBR%20%2F%3EWhich%20Edge%20insider%20channel%20and%20version%20are%20you%20using%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-872461%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Open%20in%20new%20tab%20met%20with%20(website)%20is%20blocked%20by%20an%20extention.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-872461%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20get%20that%20error%20too%20sometimes%2C%20but%20in%20my%20case%20it's%20the%20website%20blocking%20me%20out%20due%20to%20my%20ad%20blocker.%20I'm%20using%20Ublock%20(again).%20Usually%20when%20I%20disable%20the%20ad%20blocker%20or%20ad%20blocker%20for%20that%20site%20and%20restart%20the%20browser%20I%20can%20get%20into%20the%20page.%20Although%20in%20your%20case%20it%20might%20be%20for%20a%20different%20reason%2Fcause.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-875903%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Open%20in%20new%20tab%20met%20with%20(website)%20is%20blocked%20by%20an%20extention.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-875903%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20use%20no%20extensions(because%20they%20won't%20download%20on%20my%20school%20laptop).%20I%20am%20using%20Canary.%20I%20can't%20seem%20to%20replicate%20this%20problem%20anymore%2C%20so%20it%20seems%20they%20fixed%20it.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-875956%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Open%20in%20new%20tab%20met%20with%20(website)%20is%20blocked%20by%20an%20extention.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-875956%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F343543%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40cjc2112%3C%2FA%3E%26nbsp%3BOkay%2C%20that's%20good.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Super Contributor

@Elliot Kirk 

There seems to be a bug that appears when I open things in a new tab, saying that the site is blocked by an extension. When I reload, the site loads properly.Annotation 2019-09-24 105047.png

4 Replies
Highlighted
Hi,
does it also happen when you disable all of your extensions?
Which Edge insider channel and version are you using?

Highlighted

I get that error too sometimes, but in my case it's the website blocking me out due to my ad blocker. I'm using Ublock (again). Usually when I disable the ad blocker or ad blocker for that site and restart the browser I can get into the page. Although in your case it might be for a different reason/cause.

Highlighted

@HotCakeX 

I use no extensions(because they won't download on my school laptop). I am using Canary. I can't seem to replicate this problem anymore, so it seems they fixed it.

Highlighted