Home

OneNote clipper extension doesn't work in Immersive Reader mode

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1270403%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOneNote%20clipper%20extension%20doesn't%20work%20in%20Immersive%20Reader%20mode%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1270403%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EMicrosoft%20Edge%20Version%2083.0.471.0%20(Official%20build)%20canary%20(64-bit)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22gfgfdgdfgfdgfd.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F181207i4F14BD67C526EA4C%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22gfgfdgdfgfdgfd.png%22%20alt%3D%22gfgfdgdfgfdgfd.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E(sent%20feedback%20using%20feedback%20button%20on%20Edge)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eanyone%20on%20other%20channels%20experiencing%20the%20same%20issue%3F%20if%20you%20do%20please%20also%20send%20feedback%20through%20Edge%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1270403%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ecanary%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eclipper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EEdge%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eextension%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EImmersive%20Reader%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOneNote%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1272417%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20OneNote%20clipper%20extension%20doesn't%20work%20in%20Immersive%20Reader%20mode%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1272417%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EJust%20checked%20and%20got%20the%20same%20behavior.%20Reported%20my%20feedback%20on%20this.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22image.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F181325iDC486A538B914B54%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22image.png%22%20alt%3D%22image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Honored Contributor

Microsoft Edge Version 83.0.471.0 (Official build) canary (64-bit)

 

gfgfdgdfgfdgfd.png

 

(sent feedback using feedback button on Edge)

 

anyone on other channels experiencing the same issue? if you do please also send feedback through Edge

 

1 Reply
Highlighted

Hi,

Just checked and got the same behavior. Reported my feedback on this.

image.png